Värikäs ja vehreä puutarha Saarijärvellä

Katso sijaintimme!

Kärjen Puutarha on monipuolinen hyvän palvelun puutarha Linnassa, Saarijärvellä, lähellä Äänekosken rajaa. Olemme perheyritys, onnellisten kukkien ja kasvien puutarha. Meillä kukat ja kasvit kasvavat pistokkaista, siemenistä ja juurakoista huolella ja rakkaudella ruokittuna sekä kasteltuna. Kasvukautemme alkaa helmi-maaliskuussa, jolloin olemme avoinna sopimuksen mukaan. Kun kevät puhkeaa kukkaan toukokuussa, olemme avoinna kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan.

Puutarhamme on avoinna 2.5 - 20.6.24:

 

ma- pe 9-19
la-su 9 - 17

 

Muulloin sopimuksen mukaan.

Yritys

flower graphic

Kärjen puutarhaa Saarijärven Linnassa ovat vuodesta 1988 pyörittäneet Aune ja Heikki Kärki. Pariskunta jatkaa Heikin vanhempien vuonna 1974 aloittamaa liiketoimintaa. Tällä hetkellä Kärjen Puutarhaan kuuluu kasvihuoneita 1300 neliömetrin verran. Niissä kasvaa ruukku- ja kesäkukkia sekä yrttien ja vihannesten taimia, jotka kulkeutuvat asiakkaille lähinnä Saarijärven, Karstulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Äänekosken alueille. Kevät ja alkukesä ovat vilkkainta myyntiaikaa, kun asiakkaat tulevat ostamaan kukkia suoraan puutarhalta.

Tuotteet ja palvelut

Valikoimat

Pienenä perheyrityksenä otamme asiakkaidemme toiveet tosissamme. Kasvatamme kasveja, jotka sopivat juuri sinun pihamaallesi, terassillesi sekä parvekkeellesi.

Meiltä saat:

  • kesäkukat
  • yrttien taimet
  • amppelit
  • ruukkukukat
  • vihannesten taimet
  • mullat, lannoitteet
  • muuta kotiin, pihaan ja puutarhaan.
Tutustu valikoimaamme tarkemmin

Lämpimästi tervetuloa onnellisten kukkien puutarhalle!

flower graphic

Olet lämpimästi tervetullut puutarharetkelle Keski-Suomeen! Lue lisää tuotteista ja palveluistamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!